Izvor:
17.12.2019 u 18:10
0

PROGLAŠENI NAJBOLJI SPORTISTI BEOGRADA Bogdanovićeva, Manićeva i Spajić ponos grada!

Najbolji sportisti Beograda u predolimpijskoj 2019 godini su Tijana Bogdanović (tekvondo, olimpijski sport), Teodora Manić (kik-boks, neolimpijski sport) i Nikola Spajić (paratekvondo, sport osoba sa invaliditetom) u tradicionalnom izboru Sportskog saveza Beograda (ŠAB).


Nagrade najboljima uručene su na svečanosti u Skupstini grada u prisustvu sekretarke za sport i omladinu Dragane Belojević, pomoćnika gradonačelnika Andreje Mladenovića i drugih.

– Čast mi je što stojim ispred ovako značajnih imena našeg sporta i ljudi iz javnog života, ali smatram da naša institucija to i zaslužuje. Želeo bih da se zahvalim našim komisijama uz pomoć kojih smo realizovali programe u godini na izmaku, sponzorima koji su nam pomogli da ulepšamo radne prostorije. Radili smo tiho, ali kvalitetno, zahvaljujući radnoj zajednici na čelu sa Nikolom Penićem. Trudićemo se i dalje da budemo istinska podrška našim sportistim, izjavio je predsednik ŠAB Dragan Tomašević.

Sportski savez Zvezdara najbolji je teritorijalni savez, Odbojkaški savez Beograda proglašen je za najuspešniji, a Džudo klub Crvena zvezda postigao je najbolje rezultate. Nagrada za životno delo pripala je prof. dr Stefanu Iliću, sportski stručnjak godine je Marina Maljković, a sportski funkcioner Aleksandar Boričić. Uredniku sportske redakcije Kurira Goranu Anđelkoviću pripalo je priznanje za novinara godine.

Takođe, zahvalnice za odličnu saradnju u prethodnom periodu dobili su: Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Sportski savez Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, kompanija „Sport time“, kompanija „Proton System“, Dom učenika srednjih škola „Patrijarh Pavle“, Rukometni savez Beograda i Fudbalski savez Beograda.

Nagrade laureatima dodelili su gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević, i čelnici ŠAB – predsednik Dragan Tomašević, potpredsednik Mladen Kecman i generalni sekretar Nikola Penić.

Izvor: Tanjug

Foto: instagram.com/teodora_manic/printscreen, Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter