Izvor:
18.12.2019 u 17:28
0

POZIV MLADIM ARHITEKTAMA Dajte rešenje budućeg Linijskog parka

Grad Beograd je uz podršku Društva arhitekata Beograda objavio poziv mladim profesionalnim timovima za izradu idejnog rešenja dela područja Linijskog parka u Beogradu, izjavio je glavni gradski urvbanista Marko Stojčić.

Kako je rekao, Linijski park je trenutno najvažnija javna površina koju Grad razvija, a čija izgradnja bi trebalo da dovede do potpune urbane transformacije jedne od najneuređenijih celina u Beogradu.


PROČITAJTE I OVO

GRAĐANI MOGU DA ODAHNU Nema plaćanja eko taksi od 1.200 dinara

VOZI MIŠKO Večeras i autmobili mogu na novi put Surčin-Obrenovac (VIDEO)

MAĐARI IZRUČILI NIKOLINE UBICE Brutalni napadači stigli u Slovačku


Reč je o prostoru dužine od oko 4,5 kilometara u potezu od Beton hale do Pančevačkog mosta, na kojem se trenutno nalazi železnička pruga, koja u najvećem delu više nije u funkciji. "Budući zeleni koridor će obezbediti potpuno nove i zdravije uslove kako za život stanara koji stanuju u kontaktnom području, tako i budućim javnim sadržajima koji će se razvijati na ovom potezu", kazao je Stojčić.

On je rekao i da je posebno važan cilj koji će se ostvariti kroz ovaj projekat stvaranje novih mladih stručnjaka i autora koji će raditi na ovom projektu, a s obzirom na to da se poziv odnosi isključivo na mlađe od 40 godina, sa boravištem u Srbiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter