Izvor:
19.12.2019 u 17:06
0

BOGATO ZA PRAZNIKE Pune tezge čekaju ljubitelje dobre kupovine

Pravo je vreme da se počne sa pripremama prazničnog menija, a beogradske pijace nude sve ono što je potrebno svakoj trpezi.

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, JKP Gradske pijace i zakupci su pripremili posebne popuste, raznovrsnu ponudu proizvoda, kao i iznenađenja, najavile su Gradske pijace.

Od novogodišnje magije koje Gradske pijace pripremaju za period koji je pred nama za ljubitelje dobre kupovine, u periodu od 28. do 30. decembra biće organizovan Novogodišnji market na pijaci „Kalenić".


PROČITAJTE POSLEDNJE VESTI

NAJTUŽNIJI NIKOLJDAN Sin se obesio, muž umro, a kolač lome u nemaštini

TRAMPOVA SRPKINJA, NAJMOĆNIJA U SAD Želela sam da moj glas ima moć (VIDEO)

ZAPUCAO MOĆNI "ERBAS" Vatrena moć najsavremenijih letelica (VIDEO)

SRBIN UBICA BEBE OD 17 DANA U krvi vozača-kamikaze nađeni tragovi sintetičke droge i hašiša

HVALA, ZVEZDO Milojević i zvanično otišao iz Ljutice Bogdana! VIDEO)


Sedam Alasa na Zemunskoj pijaci pripremaju pravo iznenađenje za kupce. Popusti na svu ribu kod zemunskih alasa važe od 19. decembra, pa sve do kraja kalendarske godine. Značajni popusti do kraja godine očekuju potrošače i na buvljaku.

S obzirom na to da je u toku period posta, pijace su pravo mesto na kom mogu da se pronađu sve namirnice za pripremanje slavskih posnih trpeza. Sveža riba, voće i povrće, med, vino, zimnica, kompot od grožđa, bundeve i pomalo zaboravljene mušmule, samo su neki od proizvoda dostupni na tezgama.

Tu su i pripremljena marinada za ribu, dimljena domaća ljuta paprika, ali i potpuno novi proizvod na pijacama – dimljena so.

Za sve one koji ne poste, na pijacama se može naći novi proizvod – dimljeni kajmak koji je brzo postao pravi hit i veoma tražen proizvod na pijačnim tezgama.

Tu su i paprike somborke punjene sirom, koje su postale nezaobilazna stavka na trpezama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter