Izvor:
20.12.2019 u 15:22
0

„NEBESKA TEMA“ POD OTVORENIM NEBOM BEOGRADA Dokumentarni film biće prikazan u ponedeljak na Trgu Nikole Pašića


Dokumentarni film "Nebeska tema" o velikanu naše muzike Vladi Divljanu biće prikazan 23. decembra u okviru Novogodišnjeg Open Air bioskopa na Trgu Nikole Pašića.

Poslednja ovogodišnja beogradska projekcija dolazi nakon rasprodate bečke premijere koja je 16. decembra održana u bioskopu Štadtkino.


PROČITAJTE I OVO

NJIHOVA SUDBINA JE UJEDINILA SRBIJU: Tužna priča Nikoljdana dobila srećan kraj!

OTKRIVENE OPASNE IGRAČKE: Granična inspekcija uništava lutke iz Kine!

"ČKE BEOGRADSKE" U "DOBRO JUTRO SRBIJO" Spektakl u režiji Gazda Paje (VIDEO)

PRVI ČOVEK UEFA O PROMENI TRENERA ZVEZDE Deki je dobar dečko, želim mu sve najbolje (VIDEO)

PRESUDA ZA UBISTVO VOĐE NAVIJAČA Pomagaču ubici Dunjića 16 meseci zatvora


Tako su dva grada u kojima je Vlada živeo pokazala veliku ljubav prema njemu. Film je u beogradskim bioskopima igrao svakodnevno gotovo četiri meseca.

Puno ljubavi i predivne energije stiglo je od publike koja je pogledala film od premijere, koja je održana na Vladin rođendan 10. maja u beogradskom Sava centru.

Film je do sada videlo više od 18.000 ljudi, a prikazan je u 20 gradova u Srbiji i 10-ak u Hrvatskoj, uključujuću rasprodate premijere u Beogradu i Zagrebu.

"Nebeska tema" je takođe prikazana i na Sarajevo Film Festivalu, Vukovar Film Festivalu, zatim u Skoplju, Podgorici, Nikšiću, Bijeljini, Torontu, Vankuveru, Londonu a u prvih par meseci 2020. godine film će biti prikazan i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Dokumentarni film "Nebeska tema" je jedinstven i po tome što je svakodnevno igrao u beogradskim bioskopima čitavih 112 dana.

Bioskopsko prikazivanje u Beogradu počelo je 16. maja.

Na samom početku distribucije film je prikazivan u tri beogradska bioskopa: Kombank dvorani, Rodi Cineplex i Cineplexxu Ušće, a mogao se videti i u Dvorani kulturnog centra Beograda i Domu kulture Studentski grad u dva navrata: u junu na "Dok 'n' Ritam" festivalu i krajem septembra u dva termina.

Film je svakodnevno u beogradskoj Kombank dvorani prikazivan od 16. maja do 4. septembra ove godine, što je veoma retka pojava kada su u pitanju i igrani filmovi, a pogotovo dokumentarni.

Izvor: Tanjug

Foto: YouTube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter