Izvor:
23.12.2019 u 16:30
0

KRAJ BUS PLUSA Naplata karata u gradskom prevozu potpuno drugačija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je danas da se u 2020. završava desetogodišnji ugovor BusPlus sa konzorcijumom na čijem se čelu nalazi firma "Apeks", da Grad traži partnera, a ko će to biti, znaće se u drugoj polovini naredne godine.

– BusPlus ugovor ističe u 2020. i u drugoj polovini naredne godine moramo da raspišemo novi tender. Da bismo bili spremni za taj tender, pustili smo jednu javnu nabavku koja bi trebalo da definiše šta će Beograd tražiti od partnera koji će raditi naplatu karata. Sada tačno znamo šta želimo od partnera, a imamo i neko desetogodišnje iskustvo – rekao je Vesić.

Prema tenderskoj dokumentaciji, ugovor ističe u septembru 2020. pošto je desetogodišnja saradnja Grada Beograda i konzorcijuma na čijem se čelu nalazi firma „Apeks”, ozvaničena u septembru 2010.

U međuvremenu je osvežena sa čak šest aneksa, od kojih je poslednji parafiran u septembru 2015, prenosi Beoinfo.


PROČITAJTE JOŠ

JEZIVA SVEDOČENJA O EKSPLOZIJI PUMPE Ljudi su goreli, čuli su se samo vapaji, ali nismo smeli da priđemo!

ISTINA O TRANSFERU BALOTELIJA U ZVEZDU: Deki mu je kao drugi otac! Mario se oglasio na društvenim mrežama!

NESREĆNA SUDBINA Z. A. (49) IZ LOZNICE: Poginuo jer je zastao da vidi odakle se širi dim!

DAČIĆ O SNS Nisam tražio koaliciju sa Zoranom, već sa Vučićem

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter