Izvor:
29.12.2019 u 08:01
0

NAJVEĆA BALKANSKA POP ZVEZDA OKONČALA NIZ KONCERATA U ARENI Čolić trijumfalno završio seriju od šest koncerata!

Najveća balkanska pop zvezda Zdravko Čolić sinoćnjim nastupom u Štark areni na trijumfalan način završio je seriju šest koncerata, čime je oborio rekord u broju održanih uzastopnih nastupa u toj dvorani.

Beogradska arena još jednom je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a njegova muzika je po šesti put u poslednjih mesec dana ujedinila fanove, i stare i mlade, sa celog Balkana.

Prva na repertoaru bila je pesma "Produži dalje", a potom su se nizali hitovi "Mjerkam te, mjerkam", "Čija je ono zvijezda" i mnoge druge, a taj ritam pratili su plesači, konfete, vatra, pa čak i "sneg" koji je upotpunio numeru "Stanica Podlugovi".

Pre ovogodišnje serije koncerata, Čolić je poslednji put u toj dvorani nastupio u decembru 2014. godine, a publiku je pozdravio rečima:

"Dobro veče, Beograde! Hvala vam što ste došli, vidimo se posle pet punih godina. Pozdravljamo i raju koji su došli iz drugih mesta. Pevaćemo i stare i nove pesme. Dobro došli u Beogradsku arenu".

Publiku je zabavljao puna tri i po sata i još jednom opravdao titulu balkanske legende pop muzike.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter