Izvor: Tanjug
09.07.2020 u 04:27
0

GSP „BEOGRAD“: Od danas dodatnih 12 vozila na beogradskim ulicama

U Beogradu će od danas sedam linija u gradskom linijskom prevozu biti pojačano sa dodatnih dvanaest vozila, a reč je o linijama 16, 23, 26, 33, 50, 56 i 89.

OVO MORATE ZNATI

STEFANOVIĆ: Ovo je najteži dan za mene i moju porodicu PROTESTI SU OGOLJENO NASILJE!

BRNABIĆ: Nasilnog prevrata u Srbiji neće biti

POLICIJA POTISNULA DEMONSTRANTE SA ŠIREG PROSTORA OKO SKUPŠTINE!

Razbijena stakla na Gradskoj kući u Novom Sadu

Vanredno obaćanje predsednik Aleksandra Vučića: Najavio ukidanje policijskog časa(VIDEO)

Ta odluka je doneta na osnovu praćenja i snimanja popunjenosti vozila u javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji Beograda od strane zaposlenih Sekretarijata za javni prevoz i JKP GSP „Beograd“.

PROČITAJTE OBAVEZNO

NOVO OTKRIĆE! Korona izaziva dodatna oštećenja!

LEPE VESTI! Šarčević ispunio sve želje studenata

LONČAR: Zemunska bolnica ima višak RESPIRATORA!

Na sajtu Grada Beograda piše da će se nakon uključivanja dodatnih vozila, što je učinjeno u četiri navrata, prevoz putnika obavljati sa 1.146 vozila na gradskim i 246 vozila na prigradskim i lokalnim linijama, što ukupno iznosi 1.392 vozila u javnom prevozu Beograda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter