18°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Blic.rs

SLAVKO GAK PORUČIO: Novi izgled dobilo još pet škola u prestonici

Gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak obišao je danas OŠ „Petar Kočić” u Zemunu, jednu od pet škola na kojoj je završena rekonstrukcija fasade.

– U okviru ovog projekta urađena je kompletna fasada na pet škola a Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu je u tu svrhu izdvojio 67,8 miliona dinara – rekao je Gak.

Novi izgled, kako je rekao, dobile su i škole „Nikola Tesla” u Rakovici, „Karađorđe” na Voždovcu, „Marija Bursać” na Zvezdari i Gimnazija „Sveti Sava”.

– Najzahtevniji radovi su bili ovde u Zemunu. Sada je sve završeno, ali nastavljamo dalje, pa je tokom leta otvoreno još osam novih gradilišta u beogradskim školama – dodao je Gak.

SAZNAJTE JOŠ

TUČA NA ULICI: Pobegli iz kafića da ne bi platili račun, zaboravili telefon pa je NASTAO KARAMBOL!

NEKA MU JE VEČNA SLAVA: Pedeset godina je besplatno lečio siromašne, TUŽNO kakav je kraj DOČEKAO!!

MAJSTORI PROFITIRAJU: Cena rušenja zida u stanu 1.000 evra!

PREDSEDNIK SRBIJE SASTAO SE SA AMBASADOROM RUSIJE U PREDSEDNIŠTVU

Kako je istakao, ukupna vrednost radova koji su započeti u julu ili počinju ovih dana iznosi 153,9 miliona dinara, a finansira ih gradski sekretarijat.

– Epidemija virusa korona poremetila je ceo svet, ali život ne sme da stane. Koristimo letnje mesece da sredimo što više škola i svi se nadamo da ćemo se što pre vratiti u normalu a deca u škole – rekao je Gak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar