20°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Kurir.rs

OD VEČERAS NOĆNO KUPANJE NA TAŠU: Termin je od 20 do 23 časa a evo šta ćete sve morati da prođete pre ulaska u bazen!

Na bazenu "Tašmajdan" od danas će biti organizovano noćno kupanje, najavljeno je iz Sporskog centra "Tašmajdan".

Noćno kupanje će biti organizovano u terminu od 20 do 23 časa i trajaće sve dok vremenske prilike to budu dozvoljavale, navodi se u saopštenju.

Napominje se da je maksimalan broj posetilaca u svakom trenutku, kao i tokom dana, ograničen je na 350, kao i da će svi biti u obavezi da poštuju propisane epidemiološke mere koje su na snazi.

Ta mere, dodaje se, a podrazumevaju merenje telesne temeperature na ulazu, prolazak kroz dezo barijeru, upotrebu dezinfekcionih sredstava, poštovanje fizičke distance od 2 metra. Cena ulaznice je 400 dinara, dok se korišćenje ležaljki ne naplaćuje.

OVO MORATE ZNATI

TO NISAM MORALA DA DOŽIVIM: Doktorka Katarina nikada neće zaboraviti ODLAGANJE TELA u limene sanduke i jednu UŽASNU noć

PATRIJARH IRINEJ OTKRIO: Milo je doveden u Patrijaršiju kao "budućnost srpskog naroda", TUGA ME OBUZIMA KADA VIDIM LJUDSKI PAD!

VESIĆ SE OGLASIO: Pogledajte ovaj istorijski dokument iz Zagreba na ćirilici pa pričajte o oduzimanju ulica! (FOTO)

U saopštenju se kaže da je u prethodnom periodu bazen renoviran, izvedeni su planirani radovi na sanaciji školjke bazena, izradi novog, prohromskog, korita, prelivnih kanala i bazenske rasvete.

Zamenjen je deo bazenske tehnike i sistema za preradu vode, uredjen je parter, postavljen veći broj tuševa, rekonstruisani su toaleti, sanirane tribine i podtribinski deo, a ceo prostor je dodatno ozelenjen.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar