16°C

Beograd

Photo: gradsko stambeno

Izvor: Tanjug

BIRA SE NAJLEPŠI ULAZ Potrebno je da pošaljete fotografije i da čekate vrednu nagradu

Gradsko stambeno preduzeće raspisalo je konkurs za najlepši ulaz u Beogradu, a pravo učešća imaju svi stanari, čija se zgrada nalazi u sistemu održavanja tog gradskog preduzeća i koji pošalju tri fotografije, saopšteno je danas.

Navodi se da fotografije svog ulaza stanari mogu poslati u "Inbox Instagram stranice JP Gradsko stambeno", ili ih mogu lično dostaviti u koverti u pisarnicu direkcije JP Gradsko stmabeno, u ulici Danijelova 33, do 04. septembra.

- JP Gradsko Stambeno organizuje konkurs -Najlepši ulaz- u želji da podstakne kulturu stanovanja i ukaže na njen uticaj na svakodnevni život građana. Pobednici će biti proglašeni drugog oktobra, na Svetski dan stanovanja. Stanari najlepšeg ulaza dobijaju plaketu, ali i vredne nagrade za zgradu, u skladu sa njihovim konkretnim potrebama - izjavio je Igor Ćurčić, portparol preduzeća.

Većina Beograđana, njih skoro 90 odsto, smatra da ima dobre odnose sa komšijama u zgradi i da lako postižu dogovore koji se tiču njenog očuvanja, ukazuje ovo preduzeće, a na osnovu rezultata ankete sprovedene među više od 400 sugrađana iz deset gradskih opština, u februaru ove godine.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti