Izvor: Tanjug
27.10.2020 u 13:12
0

NA VELIKI PRAZNIK: Otvoren Hram Svetog Save za posetioce! (FOTO)

Hram Svetog Save na Vračaru je danas otvoren za posetice na praznik Svete Petke, saopštila je Srpska pravoslavna crkva (SPC).

SPC danas praznuje dan Prepodobne mati Paraskeve – Svete Petke, zaštitnice žena, svetiteljke koja je pomagala bolesne i siromašne.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

LONČAR RAZBIO TABU TEMU: Ovo je OTKRIVENO o zaražavanju dece Kovidom 19!

KORONA JOŠ JAČA! Zabrinjavajuća statistika, u Srbiji 25 odsto više zaraženih nego letos!

CRNOJ GORI VREME CURI! Krivokapić ubrzava partnere

RUSI ČUVAJU BRAĆU Lavrov: Potpuno podržavamo status Republike Srpske

Pre nekoliko dana u Hramu Svetog Save završen je velelepni mozaik težak više od 320 tona, koji sadrži više od 50 miliona komadića.

Na njemu je radilo 300 umetnika mozaičara, a ukupno 600 ljudi, uključujući sve koji su na njemu radili, a kompletan mozaik je završen za manje od četiri godine.

U Hramu Svetog Save nastavljaju se radovi na uređenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter