Izvor: Tanjug
22.11.2020 u 14:42
0

STUPA NA SNAGU OD UTORKA: Dodatnih 236 vozila na linijama javnog gradskog prevoza

 Od utorka, 24. novembra, zbog skraćenog radnog vremena restorana, kafića, barova, klubova, kladionica i tržnih centara do 18 časova, u periodu od 17 do 20 časova na linijama javnog gradskog prevoza putnika biće uključeno dodatnih 236 vozila, saopšteno je iz gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, u periodu od 20 sati biće redukcije polazaka zbog smanjenja broja putnika.

Prevoznicima su dostavljena obaveštenja, koja će biti istaknuta na prvim vratima vozila, koja se odnose na maksimalan broj putnika u vozilu u zavisnosti od tipa vozila, a u skladu sa epidemiološkom situacijom i donetim merama.

OBAVEZNO PROČITAJTE

Sahranjen patrijarh Irinej uz „Vječnaja pamjat“ (FOTO, VIDEO)

BESEDA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Vučić otkrio poslednju želju patrijarha Irineja

SRBIJA TUGUJE! Vernici padali na kolena pred kovčegom patrijarha Irineja

PITANJE KOJE MNOGE MUČI: Zašto nema cveća na sahrani patrijarha Irineja? Pokojni Pavle čak i napisao tekst protiv donošenja

BEZ TRENINGA: Pet gradova u Srbiji uvelo DODATNE MERE, zatvorili bazene, sale, teretane

Ove aktivnosti Sekretarijat za javni prevoz sproveo je u skladu sa usvojenim novim merama Vlade Republike Srbije za suzbijanje epidemije izazvane virusom Covid-19, čija primena počinje od utorka, 24. novembra.

Putnici, kao i do sada, redove vožnje za svaku liniju mogu videti na sajtu Sekretarijata za javni prevoz www.bgprevoz.rs .

Sekretarijat za javni prevoz još jednom apeluje na korisnike javnog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda da poštuju obavezu nošenja zaštitnih maski u vozilima, kao i na stajalištima gde se nalazi veći broj ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter