Izvor:
18.02.2017 u 09:24
0

ZLOUPOTREBIO OVLAŠĆENJA: Komunalni policajac krao gorivo na pumpi!

Komunalni policajac S. J., zaposlen u ispostavi te službe na Novom Beogradu, pre desetak dana je zloupotrebio svoja ovlašćenja i profesiju jer je benzin, umesto u službeno vozilo, sipao u svoju kantu.

S. J. je pre desetak dana, kao što je to često i činio, došao na pumpu s kojom komunalna policija ima dogovor o saradnji. Da nešto nije u redu, primetila je radnica na pumpi koja je pratila rad kamera – kaže za Kurir izvor iz komunalne policije.

On kaže da se S. J. ponašao „uobičajeno, kao da ne radi ništa nemoralno“.

S. J. je benzin počeo da toči u vozilo, ali vrlo brzo je prestao s tim. Otišao je do zadnjih vrata službenog automobila, uzeo plastičnu kantu koja je stajala na sedištu i nastavio da toči gorivo u nju. Kad je završio, došao je na kasu i pružio karticu Gradske uprave Grada Beograda – kaže sagovornik i dodaje da je radnica na pumpi bila frapirana njegovom drskošću.

Nije mogla da veruje koliko je bezobrazan. Postupila je po protokolu. Karticu je blokirala i o ovom događaju obavestila nadležne u Gradskoj upravi, koji su potom kontaktirali sa starešinama u komunalnoj policiji – objašnjava izvor i dodaje da je ubeđen da je taj komunalac to radio mnogo puta pre nego što je uhvaćen u krađi:

Prema nekim informacijama, on se krađom goriva, skoro svakodnevno, bavi već mesecima, a šteta je minimum 200.000 dinara. To će biti lako utvrditi uvidom u fiskalne račune koje je donosio nakon svakog sipanja. Na osnovu računa može se utvrditi gde je sipao, koliko i kad je to radio. Na računu se upisuje i trenutna kilometraža za vozilo, pa se može izračunati koliko je kilometara vozilo prešlo pre ponovnog sipanja – kaže sagovornik i dodaje je taj komunalac sramota za celu profesiju.

Kurir
Foto: Facebook/komunalnapolicija.gradabeograda, Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter