Izvor:
31.05.2017 u 16:38
0

ZATVOREN CENTAR GRADA: Bez saobraćaja od Pravnog fakulteta do Terazijskog tunela!

Zbog priprema za inauguraciju izabranog predsednika, te najavljeni miting i kontramiting, popriličan deo centra grada je već zatvoren za saobraćaj!

– Vozila ne saobraćaju kroz i Bulevar kralja Aleksandra, na potezu od Pravnog fakulteta do Doma Narodne skupštine, zatvoren je Trg Nikole Pašića, ali i Dečanska ulica do Terazijskog tunela. Takođe, više ne može da se prođe ni Kosovskom na potezu od Palmotićeve do Takovske – kažu iz Beogradskog taksija.

Tokom narednih nekoliko sati, očekuje se i privremeno zatvaranje Ulice kneza Miloša, na potezu od Nemanjine do Takovske, kao i Takovska do Svetogorske ulice.

– Trenutno je manja gužva na Trgu republike, a veliki zastoj je na potezu od Beogradskog sajma pa sve do Glavne železničke stanice, u Bulevaru vojvode Mišića i Savskoj ulici – dodaju beogradski taksisti.

Međutim, ni to nije sve.

– Zatvoren je Bulevar vojvode Putnika kod Topčiderske crkve, pa je potpuni haos od Mosta na Adi ka Banjici – dodaju taksisti.

Veliki broj autobusa je parkiran na potezu od Skupštine grada do Trga Nikole Pašića.

N1
Foto:Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter