Izvor:
12.07.2017 u 20:03
0

DRAMA U STAROM GRADU: Ova bebica sokola je ispala iz svog gnezda

I taman kada su je stavili u transporter, sa namerom da je odnesu na sigurno, začulo se dozivanje mame, tate i ostalih mladunaca koji, očigledno, nisu želeli da se odvoje od svog potomka

U dvorištu zgrade oštine Stari grad u ponedeljak se odigrala, u samom početku malo dramatična, ali situcija koja se svakako završila srećnim krajem.

Naime, iz gnezda koje se nalazi na višem delu zgrade, ispao je mladunac sokola, vrste Vetruška, na donji krov, te je morala da interveniše spasilačka ekipa iz ARS – Animal Rescue Serbia, koja je odreagovala munjevitom brzinom, popela se na krov i dohvatila ovu bebicu.

I taman kada su je stavili u transporter, sa namerom da je odnesu na sigurno, začulo se dozivanje mame, tate i ostalih mladunaca koji, očigledno, nisu želeli da se odvoje od svog potomka.

Ljubazni mladić i devojka su se dosetili i kupili malo mlevenog mesa i zajedno sa bebom sokola uspeli to da dostave u gnezdo. Mladunac je spašen, a jedna porodica je srećna i nahranjena.

arhiva/telegraf-foto/tviter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter