Izvor:
01.08.2017 u 19:25
0

UŽIVAJTE BESPLATNO: Na ovim mestima možete da se RASHLADITE bez da potrošite dinar!

Tropski dani koji slede, nateraće Beograđane da se sklone od sunca. Osim delova grada, u kojima je temperatura niža i do šest stepeni nego u centru, Istraženo je koja su to mesta dostupna svima koji se zateknu na vrelom asfaltu, i to besplatno.

Ukoliko ne možete da izbegnete centar grada ili Novi Beograd, postoji nekoliko rešenja kako da se rashladite, a ponegde i da uživate u gratis osveženju.

Najduže se možete šetati po rashlađenom tržnom centru, gde niko neće posumnjati da ste samo zbog toga došli. Niste u obavezi ni da ulazite u prodavnice, a na „šetalištu“ se obično nalaze klupice gde možete i noge da odmorite. U toaletu tržnog centra možete da se umijete, ali ne preporučujemo da tamo pijete vodu.

Ukoliko želite da spojite „lepo i korisno“, da se osvežite i kulturno uzdižete, predlažemo vam glavnu biblioteku u Knez Mihailovoj ulici. Ako uđete na levi ulaz, dakle ne u čitaonicu, nego da tražite knjigu, možete sesti u čekaonicu na udobnu fotelju, a tamo se nalazi i automat sa kafama i slatkišima. Možete, besplatno i bez članske karte, razgledati knjige na rafovima, i planirati šta ćete sledeće čitati.

Ako želite da odmorite i usput ispratite deo neke utakmice, možete besplatno da uđete i u kladionice, ali samo ako imate iznad 18 godina.

– Nikada ne znamo da li je neko ušao da isprati utakmicu za koju se kladio, ili samo da se osveži od vrućine. Kod nas se dobije voda ili neki sok besplatno, pa su nam tako, za vreme tropskih dana, česti gosti penzioneri, za koje znamo da su samo u prolazu, ali im, naravno, niko ne zamera kada sednu – priča radnica jedne beogradske kladionice.

Nešto kratkoročnije rešenje su butici na šetalištu. Niko vam ne brani da razgledate i da se šetate po tim klimatizovanim prostorijama. Isto je i u prodavnicama i hipermarketima, gde niste u obavezi da nešto kupite.

Izvor/Telegraf.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter