Izvor:
09.08.2017 u 22:14
0

UŽAS U AKVA PARKU U BEOGRADU: Devojčica (11) ispala iz gume na toboganu, hitna pomoć intervenisala!

Ćerka i ja smo zajedno ležale u gumi, spuštale se u "Levak" toboganu, kada smo odjednom ispale na krivini. Bukvalno smo letele! Nažalost, moje dete se duboko poseklo, unakažena je, kaže S.J. čije dete trenutno čeka na ušivanje rane na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju.

Bezbrižan letnji dan u Akva parku "Jakovo" za četvotočlanu porodicu iz Beograda pretvorio se u horor film pun krvi, a sve zbog toga što je devojčica (11) ispala iz tobogana na bazenu i tom prilikom zadobila ozbiljnuousekotinu na bradi!

Ovo je ispričala S.J. , čija ćerka trenutno čeka na ušivanje rane na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju.

– Sve se dogodilo nepun sat nakon što smo stigli u akva park. Ćerka i ja smo zajedno ležale u gumi, spuštale se u "Levak" toboganu, kada smo odjednom ispale na prevojnici. Bukvalno smo letele! Nažalost, ćerka se duboko posekla, unakažena je. Mnogo se potresla kad je videla svu tu krv, baš kao i naše mlađe dete koje je sve vreme plakalo – ispričala je ona i dodala da je najviše iznerviralo kada su joj spasioci ležerno saopštili da im se to često dešava.

Kako je naglasila S.J, dodatni propust je to što je guma bila izduvana i ishabana, što je po njoj uticalo na prevrtanje.

Ona još navodi da je za ulaz na bazen porodično platila 1.200 dinara, kao i da su joj pare vraćene nakon dolaska Hitne pomoći. Ipak, to je, kako kaže, neće sprečiti da protiv njih podnese tužbu.

Iz Akva parka "Jakovo" rekli su da su upoznati sa ovim nesrećnim slučajem.

– U pitanju je manja povreda, posekotina. Devojčici je ukazana prva pomoć, a njeni roditelji obavešteni da su svi naši gosti osigurani i da mogu da očekuju nadoknadu posle dostavljanja dokumentacije. Oni su insistirali da dođe Hitna pomoć, a mi smo preduzeli sve neophodne korake i mere – rekao je menadžer objekta.

On je dodao da sve sadržaje akva parka obezbeđuje veliki broj spasioca, da su tobogani atestirani, da poseduju garancije i da ih redovono kontrolišu inženjeri.

– Jedini uzrok nesreće na toboganu može da bude nepravilno spuštanje, tj. da dete ne poštuje istaknuta pravila ili da se detetu pridruži roditelj koji ima više kilograma od dozvoljenog – zaključio je on.

Izvor/Telegraf.rs

Foto/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter