24°C

Beograd

IDEMO U KUPOVINU: Ovo je RADNO VREME pijaca i prodavnica za PRAZNIKE!

Gradske pijace i trgovinski lanci će raditi izmenjeno tokom Uskršnjih i Prvomajskih praznika, a Veletržnica Beograd radiće 24 časa dnevno.

U petak i subotu, 29. i 30. aprila pijace će raditi uobičajeno, a ostalih prazničnih dana pijace će imati izmenjeno radno vreme.

Zelene pijace 1. maja neće raditi osim pijaca "Zemun", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Gornja varoš" koje će raditi u periodu od 06 do 13 časova, dok će 2. maja sve zelene pijace raditi skraćeno od 06 do 13 časova.

Garaža na pijaci "Zeleni venac" - za Uskrs 01. maja neće raditi, dok će ostalih dana raditi uobičajeno od 06 do 21 časova.

Otvoreni tržni centar - Novi Beograd (Buvljak) neće raditi 01. i 02. maja, a ostalih dana radiće u uobičajenom radnom vremenu od 08 do 20 časova.

Dušanovac - prodaje iz vozila neće biti 1. maja, dok će ostalih dana taj deo pijace raditi uobičajeno u periodu od 19 do 05.30 časova.

Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom - Miljakovac - 01. i 02. maja neće raditi, dok će ostalih dana raditi u periodu od 06 do 19 časova.

Tržni centar "Krnjača" (cvetna pijaca) 1. maja neće raditi, dok će ostalih dana raditi uobičajeno od 11 do 08 časova narednog dana, saopštile su Gradske pijace.

Veletržnica Beograd je najavila da će tokom praznika, od 29. aprila do 3. maja, raditi neprekidno 24 časa.

Delez Srbija je saopštila da radionice za kreativno farbanje jaja očekuju sve klince i klinceze u Tempo hipermarketima 29. i 30.aprila, u periodu od 11 do 17 časova.

Na taj način biće olakšana pretpraznična kupovina svim roditeljima koji će moći da obave sve što je potrebno, dok se deca sa animatorima zabavljaju, igraju, farbaju jaja, ali i dobiju slike željenih motiva i na licu.

Već pripremljena jaja od stiropora biće spremna za svu decu koja žele da pokažu koliko su kreativna, a naslikana jaja moći će da ponesu kući za uspomenu na uskršnje druženje u Tempo hipermarketima.

Tokom uskršnjih praznika prodavnice svih formata kompanije Delez Srbija - Maxi supermarket, Shop&Go i Tempo imaće prilagođeno radno vreme.

Na Veliki petak, 29.aprila sve prodavnice će biti otvorene za potrošače do 18 časova.

U subotu, 30.aprila sve prodavnice imaće redovno radno vreme.

Nedelja, prvi dan Uskrsa, biće neradan dan, a za potrošače će biti otvoreni samo Maxi supermarketi na Zlatiboru, koji će raditi do 18 časova.

U ponedeljak, 2.maja, za potrošače će biti otvorene određene prodavnice, dok će 3.maja sve raditi po redovnom radnom vremenu.

Super Vero je saopštio da će 29. aprila raditi od 07.30-20.00 (skraćeno vreme), 30. aprila od 07.30-20.00 (skraćeno vreme), 1. maja će biti neradni dan i 2. maja od 07.30-22.00 (uobičajeno radno vreme).

Tanjug
Foto: Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar