Izvor:
20.06.2016 u 13:07
0

RUŠILO SE DRVEĆE, PRAVILE SE REKE: Beograd je zadesilo STRAŠNO NEVREME!

Beograd je sinoć pogodilo snažno nevreme, praćeno jakim vetrom, kišom i grmljavinom. Nevreme je pogodilo prestonicu u nedelju oko 23.00 časa, a u pojedinim delovima grada nema rasvete, niti rade semafori.

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda za B92 kažu da je oluja došla sa jugozapada, da se trenutno nalazi iznad Banata i da odlazi na istok.

Najviše kiše je palo u Zemunu, oko 30 litara po metru kvadratnom. Nešto manje je u palo u centralnim delovima grada i na istoku – navode iz RHMZ.

Deo drveta odlomio se i pao na ulicu u Bulevaru oslobođenja ispred stadiona "Rajko Mitić". Na kružnom toku kod Autokomande ima pola metra vode, a velika poplava je i kod Pančevackog mosta u smeru ka gradu. Problema ima i na prilaznom putu ka aerodromu gde je vetar iščupao drvo, a kod samog aerodroma voda na pojedinim mestima dostiže visinu i oko 40 centimetara.

Građani na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima se vide velike količine vode na ulicama. I u popodnevim satima u Beogradu je padala jaka kiša.

Kako je oko kamere portala HappyTv.rs zabeležilo haos na auto-putu, pogledajte OVDE.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter