Izvor:
28.08.2017 u 16:15
0

POTPUNI KOLAPS U BEOGRADU: Lančani sudar na Brankovom mostu, blokiran i centar zbog udesa kod Doma omladine! (FOTO)

BEOGRAD – Jutarnji špic u glavnom gradu ovog ponedeljka je prerastao u potpuni kolaps u saobraćaju, pa su gužve paralisale Gazelu u oba smera, dok se one preko Brankovog mosta protežu još od Terazijskog tunela i Brankove ulice u smeru ka Novom Beogradu.

Na Brankovom mostu dodatno je otežano kretanje zbog čak dva lančana sudara, što u spoju sa radovima koji su u toku na svim važnijim saobraćajnicama u prestonici čini svakodnevni život Beograđana krajnje nepodnošljivim.

Pored toga, u sudaru autobusa sa linije 16 i kombija beogradskih tablica, koji se oko 8 časova odigrao kod Doma omladine, dve osobe su zadobile lakše telesne povrede.

Ukoliko i vi ovog jutra zbog haosa kasnite na posao, naoružajte se strpljenjem i budite što pažljiviji za volanom.

Kurir.rs

Foto/twitter/AsomakumBrother

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter