Izvor:
08.09.2017 u 14:46
0

Siniša Mali u jutarnjem programu Happy TV: MOST NA ADI KOŠTAO 500 MILIONA EVRA!

Aktuelni gradonačelnik Beograda Siniša Mala gostovao je ovog jutra kod Milomira Marića u jutarnjem programu televizije Happy.

Mali je govorio o renoviranju atraktivnih lokacija u Beogradu, među kojima je Brankov most, ulicu 27. marta i Cara Dušana. Gradonačelnik Beograda pohvalio je trend konstantnog opadanja stope nezaposlenosti, rebalans budžeta, odnose Beograda sa stranim državama.

Međutim, izneo je iznenađujuće činjenice o jednoj od najvećih atrakcija glavnog grada Srbije – Mostu na Adi:

– Mogli smo još da utičemo na budžet, ali ne pitam se samo ja. Slagao sam se sa investicijom Mosta na Adi, ali ne i sa njegovom lokacijom i cenom. Naime, Most na Adi je koštao 500 miliona evra, a mislim da je bilo i boljih lokacija u Beogradu za takvu investiciju – objasnio je Mali.

Gledajte jutarnji program televizije Happy.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter