Izvor:
12.09.2017 u 14:13
0

KOLAPS ZA DOBRO JUTRO: Pojedine ulice danas zatvorene!

Zbog gostiu iz Kine, neke saobraćajnice će na kratkobiti zatvarane.

Strpljenje je i ovog jutra potrebno vozačima koji se kreću frekventnim deonicama, a kretanje je posebno otežano u Terazijskom tunelu, Brankovoj ulici i na Brankovom mostu ka Novom Beogradu, ističu iz "Beogradskog taksija".

– Slično je i na Gazeli ka Novom Beogradu, što povlači i gužve na auto-putu od Plavog mosta. Takođe, čeka se i na spuštanje sa Autokomande na auto-put, veliki broj vozila kreće se i Pančevačkim mostom ka gradu – nabrajaju taksisti.

Oni dodaju da se vozila sporije kreću i u Bulevaru vojvode Mišića i Radničkoj ulici, kao i u Takovskoj uzbrdo.

Zbog posete kineske delegacije juče je tokom dana saobraćaj bio privremeno obustavljan u pojedinim ulicama u centru grada i na Novom Beogradu, a slično se očekuje i danas.

– Saobraćaj je u nekim ulicama bio zatvoren na 10-15 minuta, moguće je da će i danas biti tako. Ipak, ne očekujemo da će to izazvati neki veći zastoj – kažu taksisti.

Telegraf
Foto: Twitter/Lakson77/Nethr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter