Izvor:
17.09.2017 u 13:25
0

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Saobraćajke i hronični bolesnici obeležili noć za nama!

U Beogradu se sinoć dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno ukupno devet osoba, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u centru Rušnja u 22.24, muškarac starosti oko 21 godinu zadobio je višestruke povrede nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

U 22.35 Na uglu Ledinačke i Dragice Pravice na Zvezdari, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su povređeni motociklista od oko 24 godine i njegova saputnica od 18 godina. Oni su prevezeni u Urgentni centar.

Na Dobanovačkoj petlji u pravcu prema Grmovcu u 22.54 je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su poveđeni 40-godišnji muškarac i 33-godišnja žena, nakon čega su prevezeni u KBC Zemun.

U Ljermontovoj ulici kod MUP-a, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen pešak starosti od 31 godinu. On je prevezen u Urgentni centar.

U 23.57 Na Bulevaru Kralja Aleksandra, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređen vozač starosti od oko 30 godina koji je prevezen u Urgentni centar.

Do još jedne saobraćajne nezgode došlo je na Bulevaru Kralja Aleksandra u 05.12, kada su lakše povrede zadobili dvojica muškaraca starosti oko 25, oni su prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 104 intervencije od kojih 22 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljali srčani, astmatičari i osobe sa hipertenzijom.

Juče je, prema njenim rečima, zabeleženo 140 intervencija Hitne pomoći od kojih 55 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter