Izvor:
03.10.2017 u 16:31
0

BEZ VODE SUTRA ZVEZDARA I GROCKA!

BEOGRAD – Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Zvezdara i Grocka, sutra od 7 do 24 sata, bez vode će ostati potrošači duž Smederevskog puta i u naseljima Mali Mokri Lug, Leštane i Kaluđerica.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, sapštilo je Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" i zamoliko potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP Beogradski vodovod i kanalizacija na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima mogu se potražiti i na bvk.rs.

Kurir.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter