Izvor:
05.11.2017 u 01:53
0

DRAMA NA PANČEVAČKOM MOSTU: Maloletni migrant iz Avganistana pokušao da se ubije, spasla ga radnici i policija!

Prava drama odigrala se sinoć na Pančevačkom mostu u Beogradu, kada je jedan migrant pokušao da se ubije. Maloletni Avganistanac (17) je oko 21 sat preskočio ogradu mosta u želji da skoči u Dunav, ali ga je u tome sprečila policija.

Vozači koji su se sinoć zadesili na Pančevačkom mostu oko 21 sat, ugledali su mladića koji preskače zaštitnu ogradu kako bi skočio u vodu. Ljudi, koji su se okupili oko njega, obavestili su MUP, a policajci su na most stigli u roku od pet minuta.

Prema rečima očevidaca, mladić je počeo da preti da će skočiti, videvši da mu se policajci približavaju. Na svu sreću, uspeli su da ga uhvate, povuku i prebace preko zaštitne ograde na bezbedno.

Sedamnaestogodišnji Avganistanac je zatim predat Hitnoj pomoći, a potim prevezen u bolnicu "Laza Lazarević".

Iz Komesarijata za izbeglice kažu da ne znaju da je neko od migranata pokušao da se ubije.

– Dok su migranti u prihvatnom centru mi smo odgovorni za njih, ali čim ga napuste, podležu zakonima kao i svi drugi – kažu iz Komesarijata. – Zbog mesta gde je mladić pokušao da se ubije, verujemo da je smešten u Krnjači, ali nikakvu informaciju o pokušaju samoubistva od policije nismo dobili.

Mladića koji je pokušavao da skoči u Dunav spazili su i radnici, koji su prvi pokušali da ga od toga odgovore. Zbog popravke dilatacionih spojnica, na "Pančevcu" ih je bilo puno. Posle njih stigli su i policajci i drama je trajala dvadesetak minuta. Na sreću, dobro se završila.

Happytv.rs/Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter