Izvor:
11.11.2017 u 22:07
0

ZABAVA NA VODI: Beograd dobija još jedan Akva park!

Naredne kupališne sezone Beograd će biti bogatiji za još jedan mini akva-park, i to u Obrenovcu. Tokom ove nedelje započeta je izgradnja novog dečjeg bazena sa atrakcijama u sklopu postojećih spoljašnjih bazena u Obrenovcu.

Prva faza radova će trajati 60 dana, a obuhvata iskope, betonske radove, završne radove sa keramičkim pločicama, pripreme za tobogane i ugradnju filtera u mašinskom postrojenju.

Sportsko kulturni centar je preduzeće koje ume da iskoristi sredstva kako bi poboljšalo svoju ponudu i kako bi leta u Obrenovcu za najmlađe bila sadržajnija do kojih nam je najviše stalo. Hteli smo svim mališanima u Obrenovcu, starosti do 12 godina, da priuštimo ono što smo videli prilikom odlaska na Bukulju i boravka mališana u akva-parku u Aranđelovcu. Bazen će biti na dva nivoa sa raznim vrstama atrakcija – kazao je predsednik opštine Miroslav Čučković.

Zbog pogodnih vremenskih uslova, gradilište će funkcionisati svaki dan u dve smene. Druga faza radova obuhvata tehniku i same tobogane, a ti radovi bi trajali još 60 dana, pa se procenjuje da bi pred iduću sezonu novi bazen bio u funkciji.

Direktor Sportsko kulturnog centra ''Obrenovac'', Ivan Jegorović veruje da će ovi radovi obezbediti konkurentnost obrenovačkih bazena u odnosu na akva- parkove u okruženju.

Uspeli smo da obnovimo restoran na bazenima, da od objekta koji je propadao napravimo lep i funkcionalan objekat. Cele zime ćemo imati radove i proširićemo kapacitet bazena tako što ćemo srušiti zidove i pomeriti ogradu do kraja našeg placa, što znači da ćemo dobiti veći broj mesta za sve ljude koji žele da dođu. Napravićemo tribine, poboljšaćemo ugostiteljstvo i uvešćemo igrice za decu – istakao je Jegorović i najavio da je u planu i zamena stolarije na zatvorenom bazenu.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter