Izvor:
12.11.2017 u 18:05
0

SVE JE SPREMNO: Za novogodišnje praznike priprema se poseban muzički program za fontanu na Slaviji!

Sve je spremno da fontana na Slaviji ponovo počne sa radom. Proteklih dana vršene su vodene i muzičke probe, a večeras su Beograđane koji su se zatekli u ovom delu grada, posebno obradovali i svetlosni efekti.

Bazen sa vodom u fontani na Slaviji napunjen je u sredu, u okviru završne faze radova na najfrekventnijem kružnom toku u gradu.

Kako je najavio gradski menadžer Goran Vesić, fontana će ponovo početi da radi najkasnije sledećeg četvrtka, kada je poslednji rok da Slavija i Bulevar osobođenja budu u funkciji.

Programeri "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" za novogodišnje praznike pripremaju poseban muzički program za ovu fontanu.

– Uz novogodišnje i božićne pesme građani Beograda uživaće u posebnom novogodišnjem programu vodenih igara – napisao je Goran Vesić na svojoj Fejsbuk stranici.

Izvor: Blic
Foto: Instagram/dnevnadozabeograda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter