Izvor:
13.12.2017 u 01:03
0

DELTA SITI BLOKIRAN ZBOG BOMBE: Hitna pomoć i desetak policijskih kola se nalazi na licu mesta!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova večeras su iz predostrožnosti, zbog anonimne pretnje napadom, evakuisali Delta siti, a kontradiverzione ekipe MUP-a, sprat po sprat, pregledaju prostorije tog velikog i popularnog tržnog centra u Novom Beogradu.

Provera prostorija celokupnog tržnog centra trajaće nekoliko časova, a sve prodavnice u sklopu samog tržnog centra su zatvorene i ispred njih se nalaze pripadnici MUP-a.

Na licu mesta nalazi se desetak policijskih kola, kao i kola Hitne pomoći. Nekoliko destina zaposlenih u Delta sitiju trenutno se nalazi ispred zgrade tržnog centra, a građani koji su bili u tržnom centru su evakuisani na bezbednu udaljenost.

Ministarstvo unutrašnjih poslova prethodno je saopštilo da je preko sistema „192" dobilo anonimnu dojavu da će večeras biti izvršen napad na tržni centar „Delta siti" u Beogradu, a odmah po pozivu na lice mesta su upućene kontradiverzione ekipe MUP-a.

Iz predostrožnosti je objekat evakuisan, a policija intenzivno radi na pronalasku osoba koje su uputile anonimnu pretnju.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/bigportal.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter