Izvor:
28.12.2017 u 00:59
0

NESREĆA ZA NESREĆOM: Deblji kraj izvukli pešaci!

U Beogradu nesreća za nesrećom u kojoj su deblji kraj izvukli pešaci.

Samo nekoliko dana ostalo je do dočeka Nove 2018. godine, i kao svaki put pred kraj decembra, u Beogradu se stvaraju ogromne gužve. Čini se da je danas posebna euforija uhvatila pešake jer se nesreće nižu jedna za drugom. Pretrčavaju ulicu van pešačkog prelaza, na crveno svetlo, pa vozači ne uspevaju da odreaguju.

Prvo obaranje pešaka desilo se u Ulici 22. oktobra kod broja 27 u blizini Poljoprivrednog fakulteta desila se saobraćajna nezgoda i tom prilikom je pregažen pešak.

Kako nezvanično saznajemo, muškarac (60) je pretrčavao ulicu van pešačkog prelaza. On je bez svesti prevezen na VMA.

Po rečima očevidaca nesreće, sve je bilo krvavo i muškarac je zadobio teške povrede.

Nešto kasnije u Milutina Milankovića kod Fordovog salona takođe se desila nezgoda, kada je automobil naleteo na ženu, da bi potom, skoro u isto vreme, automobil oborio ženu (73) u Trgovačkoj u Žarkovu.

Nastupilo je primirje od nekih sat vremena, da bi se sledeća nesreća dogodila na ugli Kirovljeve i Požeške. Automobil je naleteo na ženu staru 59 godina.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter