Izvor:
30.12.2017 u 18:28
0

PAŽNJA: Saobraćaj ispred Narodne skupštine Srbije biće obustavljen večeras posle 19 časova!

Saobraćaj ispred Doma Narodne skupštine Srbije u Beogradu biće obustavljen večeras posle 19 časova zbog početka glavnog programa dočeka Nove godine u organizaciji grada, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović.

Mladenović je kazao da će redukcija saobraćaja u tom delu grada početi već u 17 časova a da će na platou ispred Doma Narodne skupštine nastupiti grupe Van Gog i Zana i pevač Željko Samardžić.

– Sutra je glavni dogadjaj, doček Nove godine, a program će otvoriti grupa Balkanika, posle koje će nastupiti Riblja čorba i Aca Lukas, – kazao je Mladenović.

Zamenik gradonačelnika je dodao da će praznični program u organizaciji Grada biti nastavljen u ponedeljak, 1. januara, manifestacijom Ulica otvorenog srca u Svetogorskoj ulici.

– Na platou ispred Hrama Svetog Save biće postavljeno Božićno seoce od četvrtka, 4. januara, sa programima koji će trajati do 28. januara. Svakog popodneva biće organizovani programi namenjeni uglavnom deci, kao što su raspevana jelka, duhovni i dečiji horovi, – kazao je Mladenović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/Vucicevici

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter