Izvor:
24.02.2018 u 14:40
0

MUŠKARAC NOĆAS POGINUO NA IZLAZU IZ BATAJNICE, dve saobraćajke na Gazeli!

Na izlazu iz Batajnice, kod nadvožnjaka, protekle noći poginuo je pešak (61), rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, Hitna pomoć je noćas imala ukupno 103 intervencije od kojih 28 na javnom mestu, a dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda.

U 19:15 sati u Ulici Rebeke Vest, kod OŠ "Desanka Maksimović" na Zvezdari, 30-godišnji muškarac zadobio je povrede glave i, u konfuznom stanu, prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Nekoliko minuta kasnije, u Ulici Dragice Končar kod broja 8 lakše je povređen 35-godišnji muškarac u svojstvu pešaka i, takođe, prevezen u Urgentni centar.

Lakše povrede zadobio je i 25-godišnji muškarac u Ulici Agostina Neta kod broja 22, u 20:21 sati, i potom prebačen u KBC "Zemun".

Na Gazeli su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, a u prvoj – u 23:48 sati, u smeru ka Novom Beogradu, lakše su povređeni 58-godišnji muškarac i 49-godišnja žena, i prevezeni u Urgentni centar.

U drugoj saobraćajnoj nezgodi na Gazeli, koja se dogodila u 00:54 sati u smeru ka Šidu, povređen je 57-godišnji muškarac, koji je potom prebačen u Urgentni centar.

U istu ustanovu prevezena je i 32-godišnja ženska osoba, nakon što je lakše povrede zadobila na Zrenjaninskom putu u 05:32 sati, kod broja 123.

Tokom noći su se, navela je Macura, od hroničnih bolesnika za pomoć najviše javljali astmatičari, hipertoničari, srčani i psihijatrijski bolesnici.

Juče je, prema njenim rečima, u Ulici Mije Kovačevića 15, došlo do upucavanja pri čemu je 29-godišnji muškarac zadobio tešku traumu i, sa povredama nogu i butnih kostiju, prebačen kod ortopeda u Urgentni centar.

Kako je Macura dodala, juče je Hitna pomoć imala 127 intervencija od kojih 45 na javnom mestu, uključujući osam saobraćajnih nezgoda među kojima nijedna nije bila s teškim povredama.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter