Izvor:
25.02.2018 u 20:13
0

Lokalizovan požar na terasi kule u Beogradu na vodi!

Požar koji je ranije danas izbio na terasi na 10 spratu jedne od kula u okviru Beograda na vodi brzo je lokalizovan, tri radnika su medicinski zbrinuti jer su udahnuli dim, a materijalna šteta je minimalna.

Građevinski radovi su nastavljeni.

Tanjugu je u MUP-u rečeno da je požar lokalizovan u 12.50, da je izbio na jednoj terasi, na 10. spratu, a proširio se na terasu iznad, na 11. spratu.

Kako su naveli u MUP-u, odmah po vesti o plamenu na kuli, na teren je izašlo šest vatrogasnih vozila sa 24 vatrogasca.

Ističu takođe da je medicinska pomoć ukazana trojici radnika zbog udisanja dima.

Gradonačelnik Siniša Mali takođe je izašao na mesto događaja i precizirao da je reč o Kuli A, a da je plamen izbio "na instalacijama".

On je dodao da će vatrogasci ostati na licu mesta još neko vreme, dok se ne uvere da je situacija sanirana, te istakao da je materijalna šteta minimalna.

Takve stvari se dešavaju, rekao je Mali, i poručio: "Nastavljamo da radimo i gradimo. Šteta je minimalna".

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter