Izvor:
02.03.2018 u 02:41
0

VUČIĆ NA OTVARANJU „HILTONA“: Naš je grad na svetskoj mapi luksuza i udobnosti!

Na otvaranju prvog Hilton hotela u Beogradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je zahvalio predstavnicima te kompanije i zaposlenima u beogradskom hotelu i poželeo, i jednima i drugima, da na njemu dobro zarade, te dodao da veruje da ćemo i mi imati imati velike koristi od takvog hotela.

– Beograd je od danas vaš grad i vi ste njegovi i zahvaljujem vam sto ste ga prepoznali i uložili novac i stavili naš grad na veliku mapu ugodnosti, dobrih usluga i luksuza – rekao je Vučić.

Kako je naveo, obezbedili su Beogradu sjaj, a kada im se pridruže i drugi ulagaci, "neće mu biti granica".

Na početku obraćanja Vučić je rekao da je u januaru ove godine u odnosu na januar 2017. broj turista u Beogradu veći za 11,2 odsto, a broj noćenja za 19 procenata, te poručio da Beograd, između ostalog i sa ovakvih hotelom, postaje sustinski evropska i svetska metropola.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter