Izvor:
03.03.2018 u 01:15
0

CRNI PETAK ZA PEŠAKE U BEOGRADU: Pokošena žena u Ustaničkoj, nakon samo 4 minuta i muškarac u Kumodraškoj! Nešto ranije je i na Slaviji bilo obaranja!

U Beogradu na opštini Voždovac, u roku od četiri minuta, oborena su dva pešaka, žena u Ustaničkoj ulici, muškarac na uglu Kumodraške i Darvinove. Takođe je pre samo pet sati još jedan pešak oboren na Slaviji, u Nemanjinoj ulici.

U Ustaničkoj ulici povređena je žena starosti 56 godina.

Žena je zadobila lakše povrede i kolima Hitne pomoći prevezena je u Urgentni centar – kazali su iz Hitne pomoći.

Muškarac je oboren na nekoliko stotina metara od mesta gde je kolima udarena žena.

Muškarac nije sačekao vozilo Hitne pomoći, već je prevezen privatnim kolima, i ne znamo kakvo je njegovo stanje – dodaju iz Hitne.

Oko 13 časova muškarac je udaren u Nemanjinoj ulici.

Muškarac (42) godine prilikom udara zadobio je prelom noge – kazali su iz ove službe.

Za sada nema informacija da li su se nezgode dogodile nepažnjom vozača ili pešaka, i da li su kola naletela na pešake na ili van pešačkog prelaza.

Klizav kolovoz i vremenski uslovi, kao i nepažnja vozača i pešaka, doveli su do tri obaranja u samo nekoliko sati. Iz tog razloga nadležni svakodnevno apeluju na učesnike u saobraćaju da svoju vožnju prilagode stanju na ulicama, kao i na pešake da budu dodatno obazrivi.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter