Izvor:
21.05.2018 u 19:38
0

MUP: Policija preuzela dve ručne bombe na Crvenom krstu!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – kontradiverzione ekipe, preuzeli su danas, oko 11 sati, dve ručne bombe koje su se nalazile u kutiji na Crvenom krstu, u Beogradu.

Do dolaska kontradiverzione ekipe, lice mesta u Daničerevoj ulici obezbeđivali su pripadnici Policijske stanice Vračar.

Kako mediji saznaju jedna Beograđanka je šetala psa, ugledala kašikare i prijavila policiji.

Upravnik Beogradskog dramskog pozoritša Slobodan Ćustić izjavio je da pozorište radi bez problema i da na sreću nema povređenih.

– Negde oko 12 sati je komšinica koja je šetala psa prolazila ovuda, a kuče se zavuklo tamo, verovatno osetilo nešto neobično, miris vlasnika te bombe. Pronađene su tačno na ulazu u magacin Beogradskog dramskog pozorišta. Komšinica je došla da prijavi nama, pošto zna da je naš prostor – izjavio je Ćustić.

MUP-a..Reč je o, pretpostavlja se, dve ofanzivne ručne bombe M75 u originalnim kutijama, a nađene su u Daničarevoj ulici ispred ulaza u magacinski prostor koji koristi Beogradsko dramsko pozorište.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja, navodi se u saopštenju

Izvor: Tanjug/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter