Izvor:
04.06.2018 u 14:24
0

PRIPREMITE ZALIHE: Zvezdara bez vode sve do subote!

Ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije" izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Zvezdara od večeras do subote, 9. juna, zbog čega će deo potrosača u toj opštini osetiti povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u vremenu od 22 sata do šest sati ujutro.

U noći između ponedeljka i utorka, povremene prekide i umanjen pritisak vode osetiće potrosači u ulicama Dimitrija Tucovića i Veljka Dugoševića sa pripadajućim bočnim ulicama. Potrošači u Bulevaru kralja Aleksandra, između Vukovog spomenika i Ustaničke ulice, povremene prekide i slabiji pritisak vode osetiće u noći između utorka i srede, a noć kasnije potrošači u naselju Mirijevo

U noći između četvrtka i petka, bez vode će povremeno biti žitelji bloka oivičenog Bulevarom kralja Aleksandra i ulicama Ustaničkom, Vojislava Ilića i Gospodara Vučića, piše u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

U noći između petka i subote, od 22 do šest sati, potrošači u Velikom i Malom Mokom Lugu ostaće bez vode ili će osetiti slabiji pritisak.

Tokom radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, piše u saopštenju u kom se apeluje na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Kako se dodaje, ekipe Beogradskog vodovoda će se truditi da radove obave u što kraćem roku. Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter