Izvor:
09.06.2018 u 15:11
0

GRADONAČELNIK ZORAN RADOJIČIĆ: Beograd će biti još veća i bolja metropola!

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da će njegov tim biti potpuno sastavljen za nekoliko dana i da će dati sve od sebe da Beograd postane još veća i bolja metropola. On je rekao da je od prvog dana startovao kao radoholičar i da je za njega funkcija gradonačelnika veliki izazov.

– Upoznajemo se i dogovaramo, lepo je bilo – prokomentarisao je Radojičić.

Ističe da sa pozicije gradonačelnika može mnogo više da uradi za građane i da su njegovi motivi slični kao i motivi prvog lekara gradonačelnika Beograda, Vladana Ðorđevića.

– Sa ove pozicije čovek može mnogo više da uradi, rizici su veći, ali ne možemo bežati od rizika i odgovornosti ako nešto hoćemo da uradimo u opštem intresu – naveo je Radojičić.

Kako je rekao, njegov prvi utisak je da ima jako puno posla i da "nam treba još nekoliko Vesića i Radojičića", tako da nema mesta za strah da bi jedan drugom mogao da preuzme sav posao.

– Beograd je veliki grad i sigurno će biti puno posla i za njega i za mene –

Govoreći o svom timu koji se formira, Radojičić je kazao da će biti gotov za nekoliko dana i da će se na redovnim sastancima o svemu dogovarati. Beograd jeste metropola po energiji, po duhu i unapredićemo je da bude još lepša i bolja, istakao je Radojičić. Na pitanje kako će se izboriti sa "bahatim direktorima", Radojičić je rekao da će se sa time, ako ima takvih slučajeva, izboriti pricipijelnošću i doslednošću.

Kako je objasnio, svi ljudi vole red, na početku imaju strah od toga ali svi shvate da je red bolji. Ako se napravi dobar sistem, biće i red, i ako i ima takvih direktora, i oni će kroz taj red shvatiti da je to dobro. Dodao je da će se u svakom segmentu napraviti analiza, pa će se onda rešavati problemi.

– Ne očekujem spektakularne rezultate. Tamo gde se teži spektakularnim i brzim rezultatima to sigurno nije dugoročno. Moj cilj da u nekom razumnom procentu pomerimo Beograda na bolje – rekao je Radojičić i dodao da će to osetiti svaki građanin.

Izvor: Tanjug
Foto: beograd.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter