33°C

Beograd

POSLE SMRTI ZORICE KRSMANOVIĆ DELI SE IMOVINA : Evo kome pripada njena kuća u Borči

Do punoletstva petogodišnje Jane kuća će biti zaključana i njoj će brigu voditi Zoričine tri sestre.

Nakon smrti Zorice Krsmanović, majke tragično nastradale pevačice Jelene Marjanović, kuća Krsmanovića u Borči ostala je pusta, a kako njene sestre kažu, ona je zaveštana petogodišnjoj Janu, Jeleninoj ćerki.

Jedini potomak porodice je mala Jana, ali do njenog punoletstva kuća će biti zaključana. O njoj će brigu voditi Zoričine tri sestre.

– Svakako da će neko od nas preuzeti na sebe obavezu oko kuće dok Jana ne poraste.. Ja ću biti tu još neko vremke. Jana je sada kod oca i će brinuti o njoj – kaže Zoričina najmlađa sestra Ljubica iz Kruševca za Alo.

Zoričina smrt je treća nesreća koja se desila ovoj porodici u poslednjih nekoliko godina. Tragedija porodice Krsmanović počela je još kada je umro Jelenin otac, nedugo posle njenog pojavljivanja na sceni. Ova godina zavila je trajno ovu porodicu u crno, a sve je počelo sa još nerazjašnjenim Jeleninim ubistvom drugog aprila.

Zorica Krsmanović se od karcinoma materice lečila nekoliko meseci, ali je u poslednjih par meseci njeno zdravlje veoma pogoršano. Preminula je u porodičnoj kući u Borči 4. oktobra oko 11 sati ujutro.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva Happy TV

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar