-3°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen

Izvor: Kurir.rs

RIK SAOPŠTIO: Tri liste da otklone nedostatke lista u roku od 48 sati

Republička izborna komisija (RIK) usvojila je danas zaključke na osnovu kojih se podnosiocima tri izborne liste nalaže da u roku od 48 sati od dostavljanja zaključka, otklone nedostatke svojih lista kako bi one mogle biti proglašene.

Koalicija "Nek maske padnu", koju čine Nova stranka i Zelena stranka, treba da dostavi RIK-u najmanje 119 pravno valjanih izjava birača koji podržavaju tu listu, koliko nedostaje do 10.000 takvih izjava.

Pregledom dostavljene dokumentacije, utvrđeno je da izborna lista "Socijalizam jedini izlaz - NKPJ - SKOJ", ima više nedostataka koji se odnose na potpise građana koji podržavaju tu listu, naziv liste...

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE U NOĆNOM PROVODU Bella ciao ga je digla na noge! (VIDEO)

SPLITSKI GRADONAČELNIK IMA REŠENJE: SRBE TREBA NAGOVORITI DA DOĐU, NEKA PLATE ŽITOM!

LJUBAVNA PRIČA KOJU I DANAS OPLAKUJE SRBIJA! LAZA JE LUDO VOLEO LENKU, A ONDA SE POJAVIO - NIKOLA TESLA!

25 NAJVEĆIH NERAZREŠENIH MISTERIJA PLANETE Stranac sa plaže kog niko nije prepoznao i ukleta geografija! (GALERIJA)

Vučić: Čvrsto ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju, ali za nas nema srećnog rešenja

Ruskoj stranci je naloženo da RIK-u dostavi najmanje 435 nedostajućih pravno valjanih izjava birača koji podržavaju tu listu, jer je utvrđeno da je dostavljeno ukupno 9.565 takvih izjava.

RIK je na sednici usvojila i odluku na osnovu rešenja Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, po kojem je na dan 5. jun u Srbiji ukupno 6.583.665 birača.

Najavljeno je da će večeras oko 22 sata RIK održati još jednu sednicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar