28°C

Beograd

Photo: Pixabay.com/Printscreen

Izvor: Kurir.rs

NESTAO PRE OSAM GODINA NA PUTU DO ŠKOLE: Čudom nađen, živeo na ulicama Đenove sa psom!

Posle 8 godina u Italiji je poronađen dečak, sada već mladić, koji je nestao u maju 2012.godine

Fernando Vasile, koji je živeo sa majkom u predgrađu Rima, imao je 16 godina kada je nestao na putu od škole do kuće i o njemu nije bilo nikakviuh vesti osam godina, uprkos potragama policije i karabinjera, piše dnevni list Avenire.

Prošle sedmice popularna emisija na televiziji RAI "Ko ga je video" (Chi la visto) emitovala je prilog, na molbu porodice, o nestalom mladiću, sa njegivom slikom kada je još bio tinejdžer.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PREVARA VEKA! Hrvatska otela SRBIMA 23 MILIJARDE EVRA!

Kon: Srbija u nedelji maksimuma, od sledeće nedelje smanjenje novoobolelih

KRUŠEVAC NOĆAS POGODILA OLUJA Provala oblaka i orkanski vetar! (VIDEO)

ČEDA JOVANOVIĆ prebačen na INFEKTIVNU, u lošem je stanju!

Redakcija je dobila desetine dojava da je mladić viđen u Đenovi, a vlasnik jedne prodavnice, koji ga je prepoznao informisao je redakciju o tačnom mestu gde se mladić nalazi. 

Utvrđeno je, pise Avenire, da je Fernando, svih ovih godina živeo kao beskućnik u raznim delovima Italije, a u poslednje vreme u Đenovi, gde je u centru grada, na otvorenom, živeo zajedno sa svojim psom.

Oni koji su ga prepoznali tvrde da je bio miran i ljubazan, da nije pio niti uzimao drogu, i da su mu ljudi donosili hranu za njega i psa. 

Nakon što je pronađen, sada vec 24-godišnji mladić je odeveden u kuću ujaka koji živi nedaleko od Đenove.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar