20°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Srbija Danas

ŠTA ĆE BITI SA SRBIMA KOJI SU VEĆ U GRČKOJ? Oglasilo se Ministarstvo, evo kada stupa na snagu ZABRANA PRELASKA GRANICE! (FOTO)

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da će Grčka od sutra ujutru u 6:00 sati zatvoriti granice za državljane Srbije.

Kako se navodi, Grčka je tu odluku donela zbog epidemiološke situacije u Srbiji i velikog broja testiranih ljudi iz Srbije u Grčkoj koji su pozitivni. Turistima iz Srbije koji se trenutno nalaze u Grčkoj biće omogućeno da završe svoje aranžmane.

Ministarstvo spoljnih poslova Grčke nije za moglo da potvrdi informaciju da će Grčka ponovo zatvoriti svoje granice za državljane Srbije zbog pandemije virusa Covid-19, ali nije isključilo takvu mogućnost. 

PROČITAJTE I:

INFICIRANA SMRTONOSNIM VIRUSOM: Milena Ivanović POZITIVNA na KORONU!

PRED ĐACIMA U SRBIJI NEOBIČNA ŠKOLSKA GODINA: Ovako će izgledati kombinovani model učenja!

MESTA NA KOJE LEKARI NIKAD NE BI OTIŠLI U DOBA KORONE: Izbegavajte ih koliko možete!

VARLJIVO LETO U SRBIJI: Danas DRAMATIČNE promene vremena, detaljna prognoza za CELU SLEDEĆU NEDELJU!

Novinari su se obratili dežurnoj kancelariji u Ministarstvu spoljnih poslova Grčke, koja je zadužena za sva pitanja i informacije vezane za pandemiju virusa, i na pitanje da li je tačna informacija da će Grčka ponovo zatvoriti svoje granice za državljane Srbije dobili sledeći odgovor:

- Nemamo potvrdu o tome. Čuli smo istu informaciju. Verovatno će biti zatvorene granice, ali kao MSP ne mogu da potvrdim tu informaciju u ovom trenutku - rečeno je u toj kancelariji.

Podsećamo, u poslednja 24 sata u Srbiji su na korona virus testirane 7.434 osobe, pozitivno je njih 325, a nažalost osam lica je preminulo.

Ukupno je u našoj zemlji od početka epidemije preminulo 306 osoba. Prema podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut" trenutno se na respiratorima nalazi 86 pacijenata.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar