27°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: ALO.RS

UKIDA SE AVIOSAOBRAĆAJ IZMEĐU SRBIJE I GRČKE

Odluka vlade Grčke važi do 15. jula, a doneta je jer je veliki broj nasumično testiranih putnika koji su im stigli pozitivan na korona virus.

Od danas 7. jula pa sve do 15. jula u 23:59 časova ukida se aviosaobraćaj između Grčke i Srbije i zabranjuje svaki ulazak srpskih državljana zbog eskalacije epidemije u našoj zemlji.

U saopštenju Uprave za građansku avijaciju naglašava se da jedini izuzetak od ove odluke postoji kada je reč o građanima Šengen zone, članovima porodica građana EU, građanima trećih zemalja koji imaju boravak u evropskim zemljama ili Šengen zoni, diplomatskom osoblju i drugim specijalnim slučajevima.

OVO MORATE ZNATI

DR KON: Karantin poslednja mera!

UPOZORENJE! Klinička slika dece ozbiljnija nego u prvom naletu korone

Vučić danas o formiranju Vlade, nastavku dijaloga, epidemiji

SAVETI! Pazite kako nosite masku, nepravilno nošenje može da bude KONTRAPRODUKTIVNO!

Odluka vlade Grčke važi do 15. jula, a doneta je jer je veliki broj nasumično testiranih putnika koji su im stigli pozitivan na korona virus.

Vlada Grčke donela je odluku da od juče ujutru od 6 sati pa sve do 15. jula zabrani ulazak turistima iz Srbije u tu zemlju nakon što se ispostavilo da je veliki broj nasumično testiranih putnika, koji su od 15. juna tamo, pozitivni na korona virus, potvrdio je za Kurir ministar turizma Rasim Ljajić.

Razlog za zatvaranje granice je loša epidemiološka situacija u Srbiji.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti