31°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

LINTA: Niko nije odgovarao za ZLOČINE NAD SRBIMA 1992. godine!

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta podsetio je danas da je prošlo 28 godina od svirepog ubistva na Petrovdan 69 Srba u srebreničkim selima Sase i Zalazje i bratunačkim selima Biljača i Zagoni, a da muslimanski zločinci još uvek nisu kažnjeni.

- Toga dana zarobljena su 22 Srbina koji su nakon mučenja ubijeni a desetoro njih se i dalje zvanično vode kao nestali. Samo na području opština Bratunac i Srebrenica je ubijeno preko 1.000 Srba za koje niko nije odgovarao i to je ono što posebno vređa porodice srpskih žrtava i srpski narod. Zbog toga je važno da se stalno i na svakom mestu govori istina da su i Srbi žrtve a ne samo Bošnjaci. Ne smemo nikad pristati, kao neki političari, javne ličnosti i članovi pojedinih udruženja u Srbiji, da ćutimo o stradanju srpskog naroda da bi se dodvoravali Bošnjacima i predstavnicima međunarodne zajednice -naveo je Linta.

PROČITAJTE I OVO

Vučić zakazao konsultacije za formiranje nove Vlade!

DAČIĆ: Odluke o odvaranju granica menjaju se svakog dana, Grčka ima interes DA OTVORI zbog turizma!

Oglasio se BRANKO RUŽIĆ: Dobro sam, biću 14 dana u izolaciji!

Ne zanemarujte OVAJ SIMPTOM! On ukazuje na KOVID INFKCIJU!

Danas je CRVENO SLOVO! OVO nikako NE SMETE da RADITE!

On je ocenio da je u pitanju jedan od brojnih dokaza da su međunarodni sudovi i pravosuđe BiH političke a ne nezavisne i profesionalne institucije, i da je njihov cilj da "satanizuju Srbe i opravdaju vrhunsku laž da se u Srebrenici desio genocid nad Bošnjacima a da su samo oni žrtve".

SAZNAJTE JOŠ

SRBIJA JE NA ŽUTOJ LISTI! Medicinski pregled za srpske državljane!

VESIĆ ZA HAPPY TV: U kontejnerima oko Skupštine pronađeni blokovi za gađanje policije! (VIDEO)

Čuveni košarkaški stručnjak Miroslav Nikolić sinoć smešten u beogradsku bolnicu!

PREDLOG ZA NEDELJNU POSLASTICU! Ovako se pravi čuveni bakin kolač!

- Jasno je da bi se, ako bi neko od Bošnjaka bio osuđen za te zločine, potvrdilo da u Potočarima nisu sahranjeni samo civili, kako to prikazuju bošnjački političari i zapadni centri moći, već vojnici koji su činili brutalne zločine nad Srbima u srebreničkim i bratunačkim selima i čitavom Podrinju. Vrhunsko je licemerje da se mnogi Bošnjaci predstavaljaju kao žrtve nepostojećeg genocida a stradali su, kao pripadnici bošnjačke vojske, u akcijama etničkog čišćenja i ubijanja Srba po mnogim srpskim selima - zaključio je Linta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

 

 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti