2°C

Beograd

Photo: Youtube/printscreen

Izvor: tanjug

PUTEVI SRBIJE NAJAVLJUJU IZMENE U REŽIMU SAOBRAĆAJA ZBOG RADOVA!

Na autoputu Vrčin - Mali Požarevac do 28. avgusta obavljaće se radovi na sanaciji kolovoza, a u zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Zbog radova na održavanju nadvožnjaka na petlji Umčari za saobraćaj na nadvožnjaku zatvorena jje leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci.

U ovoj fazi radova ispod nadvožnjaka saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom u smeru Niš-Beograd.

Na Pančevačkom mostu od 2. avgusta obavljau se radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde u smeru Pančevo - Beograd.

PROČITAJTE OVO...

Željka Cvijanović: "Oluja" nikada nije na PRAVI NAČIN OSUĐENA u međunarodnoj zajednici!

Sećate se doktorke koja je RAZBESNELA celu Srbiju? Ovo je NASTAVAK PRIČE!

Grad u Vojvodini NOVO ŽARIŠTE korone: Za sve su krive SVADBE I MATURE!

U zoni radova na mostu za saobraćaj će biti zauzeta desna, a saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi će se izvoditi od 22 do 06 časova, a nedeljom od 07 do 17 časova.

Planirani rok završetka radova je 24. avgust.

Od danas do 19. septembra radovi na rehabilitaciji puta odvijaju se na deonici od stare Vlasotinačke petlje do pružnog prelaza, kroz grad Leskovac u dužini od 1.35 kilometara. Saobraćaj će zbog radova u potpunosti biti obustavljen, pa će se iz pravca Vlasotinca za Leskovac kod stare Vlasotinačke petlje usmeravati na državni put do petlje kod Nevene i obrnuto.

Na deonici Brza Palanka - Negotin do 15. avgusta odvijaće se radovi na popravci mostova u oba smera. Tokom izvođenja radova saobraćaj se u zoni mostova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforskom signalizacijom.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti