6°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

MAHMUTOVIĆ: Ćeranić na odmoru, imenovan privremeni načelnik!

Direktor Opšte Bolnice u Novom Pazaru dr Meho Mahmutović demantovao je danas informacije da je dr Lejla Ćeranić razrešena sa funkcije načelnika infektivnog odeljenja te bolnice, ističući da je ona otišla na odmor i da na 15 dana imenovan privremeni načelnik.

Mahmutović je portalu Indeksonline.rs rekao da je Ćeranićeva heroj koji je sve vreme bila na prvoj liniji fronta u borbi protiv Kovida-19 i tražila je godišnji odmor, a na njeno mesto imenovan je privremeni vršilac dužnosti kako bi služba normalno nastavila da radi.

- Netačne su informacije da je dr Lejla Ćeranić razrešena sa funkcije načelnika infektivnog odeljenja. Ono što je istina, jeste da je Ćeranićeva tražila godišnji odmor i to od subote, pa je na njeno mesto imenovan vršilac dužnosti. Jedini specijalista koji može da je zameni je Binela Mavrić, koja je inače zamenica načelnika Bušata i imenovana je dok je Ćeranićeva na 15-to dnevnom odmoru", kazao je Mahmutović.

OVO MORATE ZNATI

TO NISAM MORALA DA DOŽIVIM: Doktorka Katarina nikada neće zaboraviti ODLAGANJE TELA u limene sanduke i jednu UŽASNU noć

PATRIJARH IRINEJ OTKRIO: Milo je doveden u Patrijaršiju kao "budućnost srpskog naroda", TUGA ME OBUZIMA KADA VIDIM LJUDSKI PAD!

VESIĆ SE OGLASIO: Pogledajte ovaj istorijski dokument iz Zagreba na ćirilici pa pričajte o oduzimanju ulica! (FOTO)

Pojasnio je da se radi o standardnoj proceduri i da će nakon povratka sa odmora, ona biti vraćena na svoje radno mesto.

Na socijalnim mrežama u Novom Pazaru pojavio se dokument na kojem se vidi da je Ćeranićeva razrešena sa pozicije VD načelnika infektivnog odeljenja novopazarske bolnice.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti