20°C

Beograd

TEŠKA noć za Beograđane: Hitna pomoć je imala pune ruke posla!

U pet saobraćajnih nesreća koje su se u toku noći dogodile na beogradskim ulicama, povređeno je pet osoba, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je za Tanjug kazala da su u nesreći koja se u 4.15 časova desila na uglu Sinđelićeve ulice i Bulevara Kralja Aleksandra lakše povređene tri osobe koje su prebačene u Urgentni centar.

U nesreći koja se desila u ulici Dragoslava Srejovića u 1.24 povređena je muška osoba koja je sa istegnućem vrata prebačena u Urgentni centar.

U ulici Mileve Marić Ajnštajn u nesreći koja se desila oko 22.30 niko nije povređen.

"Minut pre 22 sata dogodila se nesreća u ulici Kneza Višeslava blizu DIF-a u kojoj je pešak zadobio lakše povrede, ali je odbio da ide u zdravstvenu ustanovu. Nešto posle 21.30 na autoputu Beograd - Niš kod plavog mosta povređena je jedna osoba koja je zbrinuta u Urgentnom centru", rekla je Macura

U toku noći Hitna pomoć je intervenisala 128 puta, od čega 24 na javnom mestu, a najviše su se za pomoć javljale osobe sa viskokim temperaturama i astmatičari.

U toku jučerašnjeg dana, bilo je pet saobraćajnih intzervencija u kojima su dve osobe zadobile teške traume, a zabeležen je i jedan pad sa visine, rekla je Macura i dodala da je ta služba preko dana intervenisala ukupno 100 puta.

Tanjug.rs
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar