13°C

Beograd

Photo: Pixabay.com/Printscreen

Izvor: Tanjug

IZ JP "PUTEVA SRBIJE" PORUČUJU: Normalizovan saobraćaj na nekoliko putnih pravaca

Na auto-putu E-75, u blizini Leskovca, smer Niš - Preševo, normalizovan je saobraćaj nakon saobraćajne nezgode, saopštilo je JP "Putevi Srbije" posle 18 časova.

I na auto-putu E-75, kod mesta Katun, u smeru Beograd-Niš, normalizovan saobraćaj posle saobraćajne nezgode.

Na Obilaznica oko Beograda, od tunela „Železnik“ prema petlji „Orlovača“, normalizovan je saobraćaj koji se odvijao usporen.

Lomnica - Buci, nakon obustave saobraćaja koja je bila na snazi zbog asfalterskih radova, od sutra, 13. avgusta, nastavljaju se završni radovi na sistemu za odvodnjavanje, uz naizmenično propuštanje saobraćaja, do 31. avgusta.

SVE O SPORTU

ZVEZDA POČELA PRIPREME: Saša postrojio igrače na Kopaoniku! (FOTO)

TUGA: Mladi reprezentativac poginuo u sudaru sa vozom!

LOM NA SVADBI: Zdravko Mamić zgrabio mikrofon i zapevao srpski hit! (VIDEO)

Na auto-putu E-763, na deonici Surčin-Obrenovac, završeni su radovi na popravci betonske bankine i saobraćaj se odvija normalno.

Auto-put E-75, Bubanj Potok - Batočina, radovi na održavanju nadvožnjaka na petlji „Umčari“, do 1. oktobra.

U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci. U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Kula - Vrbas, zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala, do 10. septembra na snazi obustava saobraćaja, alternativni putni pravac kroz naseljeno mesto Kula i to: Ul. Industrijska Zona - Ul. Petra Drapšina - Ul. Veljka Vlahovića (drž. put II A reda br. 108).

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar