15°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Tanjug

PUTEVI SRBIJE: Ovo su izmene u režimu saobraćaja!

 Zbog radova na deonici auto-putu Vrčin-Mali Požarevac do 28.avgusta za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, smera Mali Požarevac-Vrčin. Saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Obustavljen je saobraćaj na deonici Kula - Vrbas zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala i radovi će trajati do 10. septembra, a alternativni putni pravac kroz naseljno mesto Kula i to: Ul. Industrijska Zona - Ul. Petra Drapšina - Ul. Velja Vlahovića.

Radovi su i na deonici Neštin-Rakovac na putnom objektu (propustu), a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

Zbog popravke mosta na Mišači saobraćaj se na putu Markovac - Aranđelovac do 15. septembra odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora.

Alternativni putni pravac: Mladenovac -Belosavci - kružni tok u Krćevcu - Aranđelovac.

OVO MORATE ZNATI

CRNA GORA OTVARA GRANICE SA SRBIJOM! Evo šta će putnicima najverovatnije biti POTREBNO ZA ULAZAK

DOBRE VESTI ZA UGOSTITELJE: Od narednog vikenda verovatno produžen rad

DOSIJE JAHORINA Ovo su pohapšeni "škaljarci" radili u šteku na olimpijskoj lepotici

Politika: Unesko se ogradio od Rakića

Na Obilaznici oko Beograda izmenjen je režim saobraćaja zbog izgradnje leve kolovozne trake u zoni petlje Orlovača, pa je za saobraćaj zatvoreno isključenje i uključenje sa Ibarske magistrale u smeru ka Ostružnici.

Preporučeni alternativni putni pravac iz Beograda ka Ostružnici i Novom Sadu je Obrenovački put i put za Železnik, a ka Beogradu (iz pravca Valjeva) auto-put Miloš Veliki.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 60 minuta, koliko se čeka i na prelazu Kotroman.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti