9°C

Beograd

Photo: jp putevi srbije/printscreen

Izvor: Tanjug

TRAJAĆE DO SEPTEMBRA: Počinju radovi na petlji Surčin-Ostružnica!

JP Putevi Srbije saopštili su večeras da se od sutra na petlji Surčin-petlja Ostružnica do 7. septembra od 8.00. do 16.00 časova izvode radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu biće preusmeren na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu. Radovi će se izvoditi svakog dana uz obavezno 24 časovno prisustvo saobraćajne signalizacije.

Auto-put E-70, do 25. avgusta radovi na kolovozu od petlja Pećinci do petlja Šimanovci. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Šimanovci-Pećinci, a saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

SAZNAJTE JOŠ

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Dobre vesti iz dana u dan!

SVI UZNEMIRENI: Nečuvena scena na groblju u Pančevu!

HAOS KOD KOMŠIJA: Nevreme lomilo grane, potopljene ulice (FOTO)

HRVATE BAŠ NEĆE: Nakon što ih je Srbija i Austrija stevila na crvenu listu, imaju još PROBLEMA!

SREĆAN PUT, ŠAMPIONE: Maskirani Đoković poleteo za Ameriku! (FOTO)

Dragovac-Leskovac, od 17. avgusta do 30. avgusta od 07.00 do 15.00 časova radovi na presvlačenju kolovoza asfaltom , uz izmenično propuštanje vozila, uz pomoć semafora. Alternativni putni pravac Bojnik-Lebane.

Završeni su radovi na rehabilitaciji kolovoza na delu auto-puta E-75, na deonici Subotica - Novi Sad, u smeru ka Novom Sadu, u blizini petlje „Vrbas". Uklonjena je saobraćajna signalizacija, i petlja Zmajevo otvorena je za saobraćaj. Na navedenoj deonici saobraćaj se odvija normalno.

Brza Palanka - Negotin, do 25. avgusta radovi na popravci mostova, u oba smera. Tokom izvođenja radova saobraćaj se u zoni mostova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti