11°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo.rs

ARKANOV TIGAR JE ŽIV, I NALAZI SE NA OVOM MESTU: Vitalan i zdrav, družio se sa Putinovim Justinom

Tigra Srpske doborvoljačke garde pronašao je novinar koji je pratio prenošenje novca sa računa Željka Ražnatovića.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK POKRETA ZA PROMENE POSLAO PISMO NATO: Đukanović hoće rat!

UŽAS! ZGRNULI MILIONE NA MRTVACIMA: Oštećeni i lekari

SVAKO NA SVOJ NAČIN: Pogledajte kako se ministri bore sa stresom

DANAS SLAVIMO MALU GOSPOJINU: Večeras pogledajte u nebo i OTKRIJTE OVO

IZ AMSS PORUČUJU: Povoljni uslovi za vožnju, oprez zbog radova

Mladunče tigra počelo je da pravi društvo SDG-u Željka Ražnatovića Arkana još u vreme Vukovara. Tigar se premijerno pojavio na čuvenoj fotografiji na kojoj ga drži komandant Željko, dok se u pozadini vide saborci sa fantomkama naoružani do zuba.

Ta fotografija se brzinom svetlosti našla na naslovnim stranicama najpoznatijih inostranih dnevnih novina željnih saznanja o glavnim junacima srpsko-hrvatskog rata.

- Tada su Arkanovi dobrovoljci nazvani Tigrovi. Takođe se tigar mogao videti na drugim brojnim fotografijama i snimcima sa ratišta, a njegov uplašeni pogled vam govori da nije oduševljen ambijentom u kome se nalazi. Kada se Legija pridružio Arkanovoj Gardi, počeo je posebnu obuku regruta koji su prije toga prošli obuku Borislava Pelevića. Unapređeni gardisti su nazvani "Super Tigrovi" - otkrio je administrator stranice "Legende devedesetih".

Koliko je zapravo bio moćan Željko Ražnatović Arkan govori to što je posedovao tigra. Dok mnogi u to vreme nisu imali ni za hleb, Ražnatović se ponosio svojim ljubimcem, a čak ga je doveo i pustio na teren na utakmici protiv Bajerna.

Javnost je bila zainteresovana za to šta se dogodilo tigru, a 2017. godine novinari su ga pronašli živog na Kipru. Tada je i podgrejana priča da je Ražnatović živ nakon čega su počeli da se objavljuju raznorazni članci.

SVE O KORONI

STRUČNJACI OTRKIVAJU ŠTA NAS ČEKA ZBOG ODRŽAVANJA MASOVNIH OKUPLJANJA (FOTO)

JEZIVO OTKRIĆE: Koronavirus izaziva Parkinsonovu bolest?!

DOKTORKA IZ KCV PORUČILA: Ko misli da je korona SAMO PREHLADA i izmišljotina neka dođe da vidi ZARAŽENE KAKO DIŠU

O pronalasku tigra izvestio je novinar Aleksis Citat koji je pratio prenošenje novca sa računa Ražnatovića. Tako je i uspio pronaći te 2017. godine čuvenog tigra koji je dosta ostario, ali je bio u dobrom stanju.

- Nakon prethodnog istraživanja mogućih lokacija na kojima tigar boravi, pratili smo trag novca i kretanja, i došli do neverovatne spoznaje. Arkanov tigar je živ, vitalan i ništa mu ne fali. Ovde ima izuzetno dobro društvo, i snabdeven je svim što mu je potrebno. U vreme kada smo ga posmatrali, najviše vremena provodio je sa odbeglim Putinovim tigrom Justinom - izveštavao je tada Citat.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar